home > nieuws

Rabobank Velsen en Omstreken: Nieuw adviescentrum Zadelmakerstraat Velserbroek geopend

13 maart 2013 Geplaatst door Marco Bleeker (1545 keer gelezen)

Op woensdag 13 maart 2013 om 13.13 uur is officieel de nieuwe advieslocatie van Rabobank Velsen en Omstreken op de Zadelmakerstraat in Velserbroek geopend. Vandaag kwamen hiervoor diverse genodigden uit de regio bijeen om met elkaar het glas te heffen. Deze bijeenkomst is onderdeel van de openingsweek vol energieke optredens en inspirerende lezingen met het thema Dromen, durven, doen!

“In dit moderne pand, waar duurzaamheid centraal staat, is ontmoeten het sleutelwoord. Ons nieuwe adviescentrum is niet alleen een locatie voor financieel advies. Het is tevens een plek waar leden, klanten, medewerkers en inwoners van het marktgebied elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken. Als coöperatieve bank geloven wij daar sterk in. Want samen bereik je meer en komt de realisatie van dromen dichterbij. Wij geven met de inspiratiebijeenkomsten hiervoor de aftrap tijdens deze feestelijke openingsweek.”, vervolgt Smit.

De openingsweek is de afgelopen dagen spetterend gestart met een energiek optreden van Karin Bloemen en een inspirerende lezing van Paul van Ass, coach van het Nederlands herenteam Hockey. Het centrale thema van de week is Dromen, durven, doen! "Dromen van onze klanten zijn het uitgangspunt voor ons financieel advies. Met de ingebruikname van ons nieuwe adviescentrum aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek zijn wij voor die advisering nu nog beter toegerust. De opening van deze locatie is tevens de eerste stap in een reeks om onze dienstverlening in de komende periode verder te moderniseren en verbeteren.", aldus Mathijs Smit.

Tijdens de officiële opening is bij de entree van het adviescentrum een droomkunstwerk onthuld. Het is een kunstwerk in een kunstwerk dat symbool staat voor Dromen, durven, doen! Er zijn vier dromen in een kastje geplaatst. “In de komende periode worden deze dromen, in het bijzijn van de dromer, eruit gehaald. We durven dan samen te kijken naar hoe we de droom kunnen realiseren om het vervolgens te doen!”, aldus Mathijs Smit. Met de eerste droom worden de vrijwilligers in Velsen en omstreken in het zonnetje gezet door de leden(raad). De tweede droom is aangedragen door de medewerkers van Rabobank Velsen en Omstreken ‘Behoud van de Ruïne van Brederode’. De derde droom is ingediend door de Raad van Commissarissen ‘Velsen is prachtig en dat moet iedereen zien’. Het zichtbaar maken van de vele unieke items en mogelijkheden van Velsen staat hierbij centraal. En de laatste droom is afkomstig van de gemeente Velsen ‘Bevorderen van technisch onderwijs in de regio’.

De openingsweek heeft nog twee inspiratiebijeenkomsten op het programma. Donderdag 14 maart neemt de burgemeester van gemeente Velsen, Franc Weerwind, de bezoekers mee in Visie 2025, de visie op de toekomst van de gemeente Velsen. Hoe ziet deze eruit en wat is de weg er naar toe?
Vrijdag 15 maart zijn talentvolle jongeren uit de regio aan zet. Kaylee Gouda (internationaal dressuurruiter en lid Rabo Talententeam) vertelt over haar Olympische droom, Jurre van der Linden gaat voor u zingen en Joris Brussel draagt enkele van zijn gedichten voor, waarvan één speciaal voor de gelegenheid geschreven met het thema: dromen, durven, doen.

De ontvangst is vanaf 12.30 uur en de lezingen starten telkens om 13.13 uur. Alle klanten en leden van Rabobank Velsen en Omstreken en inwoners van ons werkgebied zijn welkom en de toegang is gratis. Er zijn per lezing maximaal 70 plaatsen beschikbaar. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie en het programma voor de rest van de openingsweek op www.rabobank.nl/velsen en volg ons op twitter @RaboVelsen.

Bookmark and Share


blog comments powered by Disqus

meest gelezen

  1. wethouder Schr (3444x)
  2. Doorbraak in p (3327x)
  3. Kom in contact (2783x)
  4. het zakenmagaz (2758x)
  5. Altijd bereikb (2722x)

aanbevolen door

Businessnetwerk IJmondiaan Parksocieteit Kennemerland MKB IJmond HOV OHBU Heemskerkse Golfclub Velsen aan Zee